Bridgen: De Zoom wint van Smash!

Op vrijdagavond 31 maart werd de jaarlijkse bridge-uitwisseling met Smash gespeeld.

Om 19.30 verzamelden zich van elke club 12 paren op Rozenoord om elkaar aan de kaarttafel te bestrijden. Echter niet in het clubhuis van Smash, maar in het naastgelegen party centrum. Het clubhuis was nog net niet klaar, want men was het meubilair nog aan het binnen sjouwen.

Pierre Voeten had een stevig team bij elkaar gebracht dat misschien wel sterk genoeg was om na een aantal jaren weer eens de beker te kunnen winnen.

Het werd een gezellige en sportieve avond. Er werd door de deelnemers stevig geboden, soms wel te stevig waardoor een contract onmaakbaar bleek en de punten naar de tegenstander gingen.

Om 23.15 was het spelen klaar en ging wedstrijdleider Toon Maes aan de slag om de uitslag te bepalen. Er ging technisch gezien iets niet helemaal goed waardoor er geen uitslag bepaald kon worden.

Toon werd uiteraard bedankt voor zijn inspanningen om de avond goed te laten verlopen en hij beloofde om de uitslag z.s.m. gereed te hebben.

Zaterdagmorgen kwam het bericht: De Zoom had gewonnen met 3318 tegen 3018 punten!!!
De beker is eindelijk weer eens voor ons.

Het beste paar van de avond was Piet Heemskerk en Pierre Voeten. Gefeliciteerd.

Smash zal volgend jaar de beker weer terug willen, maar ik ga er van uit dat we een jaar lang zullen blijven oefenen om dat te voorkomen.

Bedankt allemaal.

Jan Goossens

Nieuws Competitieafsluiting 2 juni 2018 Tennispas 2018 afhalen Moller sportklassen Bridge-avond Smash-De Zoom Daan Maasdam gaat voor de wildcard ABN-AMRO WTT De beste wensen! Cios geeft scholing aan N1 Padelspeler van Nederland! Sportploeg vh jaar? Banen onbespeelbaar? Vrije inloop activiteit: Eerste KNLTB Padelexamens Ciosleerlingen * Nieuw * Clubkampioenschappen 60+ Het Cios geeft training bij De Zoom Damesdag 2017 AH-Sportactie Verloting weekend Brugge Sportklassen 't Rijks Volg een tennisclinic van Jacco Eltingh De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Sportproject: Sla je SLAGG bij De Zoom 2016 tm 2018 Competitieafsluiting 2017 Rabo Clubkascampagne Korting op kaartjes Ricoh Open Rosmalen Bridgen: De Zoom wint van Smash! Drone-vlucht over ons park We lichten een tipje van de sluier op.. Stem op De Zoom! Joost voor wildcard ABNAMRO WTT Snoeiwerkzaamheden