Bestuur 2018

Graag stellen we ons als bestuur voor, na de goedkeuring in de ALV 21 maart 2018.

vlnr:
Ruud van der Linden (voorzitter WTC), Jeroen Bierbooms (vice-voorzitter), Jolanda Fiktorie (voorzitter Jeugdcommissie), Edwin Doomen (voorzitter), Monique Engels (secretaris), Hans van Agtmaal (voorzitter Barcommissie),  Simon van de Velde (penningmeester), Milou Edelijn (penningmeester)

Nieuws KNLTB ClubApp Kortingscode Rosmalen 2018 Bestuur 2018 Competitieafsluiting 2 juni 2018 Tennispas 2018 afhalen Moller sportklassen Bridge-avond Smash-De Zoom Daan Maasdam gaat voor de wildcard ABN-AMRO WTT De beste wensen! Cios geeft scholing aan N1 Padelspeler van Nederland! Sportploeg vh jaar? Banen onbespeelbaar? Vrije inloop activiteit: Eerste KNLTB Padelexamens Ciosleerlingen * Nieuw * Clubkampioenschappen 60+ Het Cios geeft training bij De Zoom Damesdag 2017 AH-Sportactie Verloting weekend Brugge Sportklassen 't Rijks Volg een tennisclinic van Jacco Eltingh De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Sportproject: Sla je SLAGG bij De Zoom 2016 tm 2018 Competitieafsluiting 2017 Rabo Clubkascampagne Korting op kaartjes Ricoh Open Rosmalen Bridgen: De Zoom wint van Smash! Drone-vlucht over ons park We lichten een tipje van de sluier op..