Onze tennismuur als nieuw!

Onze tennismuur was nodig aan een opknapbeurt toe. De Jeugdcommissie schreef een prijsvraag uit. De junioren met de mooiste tekening mochten hun tekening zelf komen schilderen op de muur onder begeleiding van ons lid en schilder Eppie Sebregts. Kelvin Mes en Roel Brouwer hebben de wedstrijd gewonnen.

Op 10 augustus was het dan zover en werd de muur schoongemaakt en geheel opnieuw geverfd en ziet er weer fris en vrolijk uit. Danny Heijnen zorgt ervoor dat de tegels die door de boomwortels omhoog gedrukt zijn weer rechtgelegd worden.

Met speciale dank aan Eppie en De Dumphal voor het ter beschikking stellen van de verf tegen een voordelige prijs.

JuniorenClubkampioenschappen en Kamp 2016Competitie kampioen 2016 competitieteams juniorenTenniskampJeugdbeleidsplanWhoZnextOnze tennismuur als nieuw!Competitie kampioen 2015!Open Winter Wonderland Toernooi jr.