Bastion Open Lente- & Herfstbok Toernooi 2017

In 2018 vindt het Lenteboktoernooi plaats van 16 t/m 24 juni en het Herfstboktoernooi van 20 t/m 28 oktober.

Voor het Lenteboktoernooi kan al ingeschreven worden middels deze link.

Het Bastion Open Lentebok en Herfstbok Toernooi zijn gezellige jaarlijks terugkerende open toernooien waarin in poules gespeeld wordt voor 30+. Voor de enkel wordt de actuele ranking toegepast, de dubbel wordt ingedeeld volgens de ranking op de pasjes, ranking 3 t/m 9.

Wij als Lente- en Herfstbok comité hebben er zin in en zijn al volop bezig  met de organisatie om er een geslaagd toernooi van te maken.

Ook aan het culinaire gedeelte wordt weer  veel aandacht besteed zoals u van ons gewend ben .

Wij zouden het leutig vinden als wij u weer mogen verwelkomen op het gezelligste tennistoernooi van Bergen.

Met Vriendelijke groet,

Lente- & Herfstbokcommissie 2017
Bastion Open Ltc de Zoom Wedstrijd commissie.

ToernooienBastion Open Lente- & Herfstbok Toernooi 2017Senior Plus Eendagstoernooi 2018openingstoernooi 31 maart 2018Ladiesnight 16 maartMini Maxi Toernooi 2017Autoschadeteam Zoomertoernooi 2017Clubkampioenschappen jr. en sr.