Autoschadeteam Zoomertoernooi 2017

Beste vrienden van ”Het Autoschadeteam Zoomertoernooi”,

Op zaterdag 7 juli 2018 is het weer zo ver, het gezellligste tennistoernooi van Nederland gaat dan weer van start.

Schrijf je via deze directe LINK HIER in!

Het ”Autoschadeteam Zoomertoernooi” 2018 zal ook dit jaar weer plaats vinden in week 28. We starten dus op zaterdag 7 juli t/m zondag 15 juli. Dit betekent dat het voor veel mensen ook de eerste week van de Zomervakantie zal zijn dus dubbel feest zullen we maar zeggen.

De artiesten en de DJ zijn alweer geboekt en de eerste culinaire brainstormsessies zijn al geweest.  Zonder jullie, onze trouwe deelnemers en echte Zoomerkoningen en konninginnen kan het uiteraard geen doorgang vinden en daarom alvast een speciale vooraankondiging.

Het goede weer is al besteld en er zijn weer bruisende ideetjes om er ook dit jaar weer een spetterend en met ”Zoomerzon” overgoten toernooi van te maken.  Onze club met vrijwilligers staat achter de coulissen alweer te trappelen van ongeduld om er voor jullie weer een onvergetelijke, sportieve en smaakmakende rollercoaster van te maken. Stel ze niet teleur….

Jullie zijn toch ook weer van de PARTIJ ??????

Zet de datum in je agenda en schrijf je in !!!!

Het ”Autoschadeteam Zoomertoernooi 2018”, Daar moet je zijn geweest!!!!

Sportieve groeten,

De organisatie van het “Autoschadeteam Zoomertoernooi”!

ToernooienBastion Open Lente- & Herfstbok Toernooi 2017Senior Plus Eendagstoernooi 2018openingstoernooi 31 maart 2018Ladiesnight 16 maartMini Maxi Toernooi 2017Autoschadeteam Zoomertoernooi 2017Clubkampioenschappen jr. en sr.