60+ clubkampioenschappen

Vooraankondiging 60plus  Tennistoernooi

Na het enthousiaste ontvangst en goede herinneringen aan de in oktober vorig jaar gehouden pilot van de 60+ clubkampioenschappen kondigen wij hierbij het vervolg aan.

Na uitvoerige analyse van onze eigen ervaringen en de gehouden enquête tijdens deze pilot, wordt het volgende 60+ toernooi gehouden van maandag 13 t/m evt. zondag 19 augustus 2018.

Het blijft ook een echt “de Zoom” toernooi. Gespeeld wordt HD, DD, GD in poules. Er wordt overdag gespeeld, waarbij we overwegen de laatste wedstrijden om 17.00 te laten starten, omdat steeds meer 60+ nog werken. Maar dan is inschrijving in maar één onderdeel mogelijk. Deze optie wordt gepeild bij de inschrijving in juni.

Door het gewoon een intern gezelligheidstoernooi te noemen, kunnen we makkelijker indelingen maken op actuele ranking. Een 6 op je pasje , betekent niet altijd dat je dat niveau nog haalt en omgekeerd. Zo kan iedereen meedoen en voorkomen we teleurstellingen.
Dus houdt onze informatie in de gaten en plan jullie vakanties daarop aan.

Met sportieve groeten,

De 60+ toernooicommissie.

ToernooienBastion Open Lente- & Herfstbok Toernooi 2017Senior Plus Eendagstoernooi 201860+ clubkampioenschappenopeningstoernooi 31 maart 2018Ladiesnight 16 maartMini Maxi Toernooi 2018Autoschadeteam Zoomertoernooi 2017Clubkampioenschappen jr. en sr.